rad ^Foto
Aparat: Canon Power Shot A 95; Nikon d70 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 104 Skąd: UE- Niemcy
|
Wysłany: 15 Cze 2007 19:31 Temat postu: Pokonkursowe spostrzezenia. |
|
|
Witam,
Konkurs dobiegl konca i z tego a nie innego miejsca gratuluje zwyciezcy. Mysle,ze zasluzenie. Aby nasz zwyciezca nie „obrosl w piorka“, zwracam delikatnie uwage , ze konkurs, jezeli chodzi o przyznanie drugiej nagrody jeszcze sie nie zakonczyl i umieszczanie
zdjecia z pierwszego etapu z zaznaczeniem: „to moje“, powinno w tym momencie zostac zdyskwalifikowane jezeli chodzi o przyznanie tej nagrody. Dlaczego?...,a no dlatego, ze wszystko powinno bylo zostac anonimowe do konca.
Uczestnicy konkursu!,
odwiedzacie porlal codziennie, zamieszczacie nowe zdjecia, a nie pokusicie sie nawet o ocene tych z pierwszego etapu. Dlaczego?....
Mielismy pojedynek: „ Miasto Noca“, moja propozycja brzmiala: Niech kazdy kazdemu napisze komentarz i co?,….i bylo ciekawie, kazdy lub prawie kazdy sie tego trzymal i kazdy mogl pod swoja praca poczytac komentarze innych.
Byc moze powinnismy do skali ocen wprowadzic dodatkowa:
„Widzialem, ale nie potrafie ocenic i nic sensownego napisac“
I wtedy autor bedzie przynajmniej wiedzial, kto to przynajmniej ogladal.
Ja, jako juror i nie tylko ja, zadalem sobie trud ocenienia i napisania komentarzy pod dwudziestoma osmioma pracami, a Wy?
Pozdrawiam. |
|
|
|