Zaloguj:  Hasło:  zapamiętaj  
Strona główna Forum Katalog stron Artykuły Aparaty Album

Forum FAQ  |   Szukaj  |   Użytkownicy  |   Grupy   |   Rejestracja

Pokonkursowe spostrzezenia.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum digfoto.pl Strona Główna -> Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rad
^Foto

Aparat: Canon Power Shot A 95; Nikon d70

PostWysłany: 15 Cze 2007 19:31    Temat postu: Pokonkursowe spostrzezenia. Odpowiedz z cytatem

Witam,

Konkurs dobiegl konca i z tego a nie innego miejsca gratuluje zwyciezcy. Mysle,ze zasluzenie. Aby nasz zwyciezca nie „obrosl w piorka“, zwracam delikatnie uwage , ze konkurs, jezeli chodzi o przyznanie drugiej nagrody jeszcze sie nie zakonczyl i umieszczanie
zdjecia z pierwszego etapu z zaznaczeniem: „to moje“, powinno w tym momencie zostac zdyskwalifikowane jezeli chodzi o przyznanie tej nagrody. Dlaczego?...,a no dlatego, ze wszystko powinno bylo zostac anonimowe do konca.
Uczestnicy konkursu!,
odwiedzacie porlal codziennie, zamieszczacie nowe zdjecia, a nie pokusicie sie nawet o ocene tych z pierwszego etapu. Dlaczego?....
Mielismy pojedynek: „ Miasto Noca“, moja propozycja brzmiala: Niech kazdy kazdemu napisze komentarz i co?,….i bylo ciekawie, kazdy lub prawie kazdy sie tego trzymal i kazdy mogl pod swoja praca poczytac komentarze innych.
Byc moze powinnismy do skali ocen wprowadzic dodatkowa:

„Widzialem, ale nie potrafie ocenic i nic sensownego napisac“

I wtedy autor bedzie przynajmniej wiedzial, kto to przynajmniej ogladal.

Ja, jako juror i nie tylko ja, zadalem sobie trud ocenienia i napisania komentarzy pod dwudziestoma osmioma pracami, a Wy?

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum digfoto.pl Strona Główna -> Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: